Ons restaurant

't Veerhuys Olst interieurIn ons restaurant proberen wij een sfeer te scheppen waarin u zich gewoon thuis op uw gemak voelt. Daarom is het bij ons ook een ideale gelegenheid voor een gezellig etentje. Voor een klein gezelschap kan dat besloten in één van de serres of anders in onze tuinzaal. Die is ook met de serres en de café-ruimte in ons restaurant geschikt voor bruiloften en grote partijen. Daarbij verzorgen wij naar keuze een feestelijk diner; een speciaal buffet; een barbecue of bijvoorbeeld ook een high tea. Dat kunt u vanzelfsprekend allemaal met ons overleggen en als u wilt maken wij voor zo’n partij ook een speciale menukaart.

En natuurlijk; overdag heeft ’t Veerhuys z’n meest fantastische dimensie: want het allermooiste stuk “interieur” ligt buiten. Dat weergaloze uitzicht over het IJssellandschap met pont en scheepvaart op de rivier. Als het donker is worden dat witte, groene en rode lichtjes die glijden over ’t water.
't veerhuys Olst zomer buiten’s Zomers met een lekker drankje en hapje in lauwe warmte onder de monumentale kastanjebomen vanaf het terras wat mijmerend naar dit IJssellandschap kijken: dat is pas genieten.