
Hoofdgerechten
Vangst van de dag €24,50
Onze medewerkers vertellen u graag wat vandaag de vangst van de dag is.
Zalmfilet €24,50
Op de huid gebakken Noorse zalmfilet. Hierbij een saus van venkel en groene appel.
Eend €25,50
Hollandse boerderij op de huid gebakken,
Geglaceerd met honing en tijm.
Varkensrack €24,50
Dry aged varkensrack van Sallands varken. Hierbij een romige dragonsaus.
Kalfsstoofpotje €23,50
Stoofpotje van kalf op Italiaanse wijze.
Ribeye €28,50
Hollandse ribeye van de dubbeldoelkoe. De runderen worden gevoerd met granen. Dit zorgt ervoor dat het vlees gemarmerd wordt, er ontwikkelen zich hierdoor vetdraadjes in het vlees. Dit levert extra smaakvol vlees op.
Geserveerd met kruidenboter.
De specialiteit van het huis! Tournedos
Een heerlijk stuk ossenhaas van onze “zelfslachtende” slager Ter Weele uit Oene.
Gebakken in roomboter en geserveerd met pepersaus.
Naar uw wens bereid.
100 gram (voor de kleine eter) €24,50
200 gram €37,50
Flammkuchen(v) €22,50
Met rode pesto crème fraîche diverse groente.
En een boerderijkaas met tuinkruiden uit de Noordoostpolder.
Knolselderij “steak” (v) €23,50
Gegrilde “steak” van knolselderij met een saus van geroosterde paprika.
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet met mayonaise.
Schaaltje rauwkostsalade voor de liefhebbers. €4,50
Sharing the appetizers
Zomer special
Proeverij van onze voorgerechten € 17,50 pp.
Heerlijke hapjes geserveerd op een etagère
Lekker “sharen” voor bij het aperitief of
gezamenlijk als voorgerecht.
Vanaf 2 personen te bestellen.
De lekkerste Tournedos uit de regio
Deze fameuze Tournedos ( 200 gram) van de zelfslachtende slager ter Weele uit Oene Deze Tournedos wordt door ons naar wens gebakken in de gezouten roomboter .
Wij serveren deze ossenhaas van 200 gram met een heerlijke pepersaus.
We hebben ook een 100 grams voor de “kleine” eter.