Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, mayonaise en rauwkostsalade.

    Pink risotto (vegetarisch) €19,50
    Risotto met biologische rode bieten.
    En een geitenkaas van de Bokkesprong uit Limburg.

    Flammkuchen (vegetarisch) €21,50
    Met rode pesto crème fraîche en diverse groente en
    Hollandse boerderij fenegriekkaas.

    Zalmfilet €21,50
    Op de huid gebakken zalmfilet met een luchtige bearnaisesaus.

    Vangst van de dag dagprijs
    Onze medewerkers vertellen u graag wat er vandaag is gevangen.

    Varkenshaasmedaillons €22,50
    Een klassiek gerecht van varkenshaas.
    Met een romige paddenstoelensaus.

    Kalfsstoofpotje €22,50
    Op Italiaanse wijze met onder andere; tomaat, ui, wortel, oregano,
    basilicum, rozemarijn en salie.

    Chef’s special dagprijs
    Een regelmatig wisselend gerecht van de chef.

    Tournedos €32,50
    Een befaamd Veerhuys gerecht!
    Een heerlijk stuk ossenhaas van onze “zelf slachtende” slager Ter Weele uit Oene.
    Gebakken in roomboter en geserveerd met bruine pepersaus.
    Naar uw wens bereid.

    Lamsrack €34,50
    Lamsrack van de grill afgelakt met een reductie van langzaam geroosterde
    ui en knoflook. Hierbij een jus van geknofte poflook😉

    Bent u met kinderen en zijn de porties mogelijk te groot dan kunnen de kinderen natuurlijk een hoofdgerecht met elkaar delen.

    Bekijk ook gerust onze voorgerechten, desserts of lunchkaart.