Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, mayonaise en rauwkostsalade.

  • Curry (veganistich) €19,50
    Curry van zoete aardappel, pompoen en parelgort.
  • Bospaddenstoelen stoofpotje (vegetarisch) €19,50
    Verschillende soorten bospaddenstoelen in romige truffelsaus met een dekseltje van aardappel puree.
  • Kabeljauw €24,50
    Op de huid gebakken kabeljauwfilet met een mosterd spek saus.
  • Vangst van de dag dagprijs
    Vraag onze bedieningsmedewerkers. Daarbij worden passende garnituren en saus geserveerd.
  • Wild zwijn €24,50
    Gebakken medaillons van wild zwijnshaas met een heerlijke romige saus van bospaddenstoelen.
  • Hazenpeper €22,50
    Een klassiek wildgerecht; hachee van Hollandse haas. Bereid op grootmoeders wijze.
  • Tournedos (200 gram) €29,50
    Een befaamd Veerhuys gerecht! Een heerlijk stuk ossenhaas van onze “zelf slachtende” slager Ter Weele uit Oene. Gebakken in roomboter naar uw wens bereid en geserveerd met bruine pepersaus.
  • Rib Eye Steak (300 gram) €34,50
    Heerlijke gegrilde Ribe Eye van MRIJ rund van onze “zelf slachtende” slager Ter Weele uit Oene. Naar uw wens bereid en geserveerd met een kannetje huisgemaakte romige Dragon jus.
  • Chefs “meat” special of the day dagprijs
    Vraag onze bedieningsmedewerkers. Daarbij worden passende garnituren en saus geserveerd.

Bent u met kinderen en zijn de porties mogelijk te groot dan kunnen de kinderen natuurlijk een hoofdgerecht met elkaar delen.

Bekijk ook gerust onze voorgerechten, desserts of lunchkaart.