Hoofdgerechten

.

    Flammkuchen (v) €21,50
    Met rode pesto crème fraîche, diverse groente en
    Hollandse boerderij fenegriekkaas.

    Risotto (v) €19,50
    Risotto met baby spinazie, erwtenkiemen, tuinerwten,
    munt en brandnetelkaas uit de Noordoostpolder.

    Zeebaarsfilet €24,50
    Op de huid gebakken filet daarbij een saus met Pastis en venkelzaad.

    Zalmfilet €24,50
    Op de huid gebakken zalmfilet met een frisse citroenschuim.

    Eendenborst €24,50
    Gebakken Hollandse boerderij eend
    en geserveerd met een rozemarijn sinaasappeljus.

    Varkenshaasmedaillons €24,50
    Van Sallands varken met een rode pesto saus
    en een krokantje van Italiaanse ham.

    De specialiteit van ’t Veerhuys: Tournedos €34,50
    Een befaamd Veerhuys gerecht!
    Een heerlijk stuk ossenhaas van onze “zelf slachtende” slager Ter Weele uit Oene.
    Gebakken in roomboter en geserveerd met bruine pepersaus.
    Naar uw wens bereid.

    Entrecôte €27,50
    Hollandse dubbeldoel weide-koe
    Gemarineerd in knoflookolie daarna gegrild
    en uitgeserveerd op een houten plank met kruidenboterschuim.

    Onze hoofdgerechten worden geserveerd met groenten op het bord
    daarbij een schaaltje friet met mayonaise.
    Wij serveren er op uw verzoek graag rauwkostsalade bij a €4,50/2 pers.

    Bent u met kinderen en zijn de porties mogelijk te groot dan kunnen de kinderen natuurlijk een hoofdgerecht met elkaar delen.

    Bekijk ook gerust onze voorgerechten, desserts of lunchkaart.