Hoofdgerechten

.

    Snoekbaarsfilet €24,50
    Snoekbaarsfilet uit de IJssel.
    Hierbij een luchtige schuim van rivierkreeft.

    Zalmfilet €23,75
    Noorse zalmfilet met een honing-mosterdsaus.

    Eend €24,75
    Gebakken eendenborst, hierbij een jus met geroosterde knoflook.

    Varkenshaas €24,50
    Sallandse varkenshaas met een heerlijke romige bospaddenstoelensaus.

    Hertenbiefstuk €26,50
    Biefstuk van Veluws hert met een cranberry jus.

    Wildstoofpotje €23,50
    Stoofpotje van Veluws hert en zwijn, op smaak gebracht met Brand Dubbelbock,
    pure chocolade, Deventer koek en winterkruiden.

    De specialiteit van het huis! Tournedos €34,50
    Een heerlijk stuk ossenhaas van onze “zelfslachtende” slager Ter Weele uit Oene.
    Gebakken in roomboter en geserveerd met pepersaus.
    Naar uw wens bereid.
    Ook mogelijk met truffeljus + €2,00

    Risotto(v) €21,50
    Risotto met pastinaak, rucola, walnotenkaas en gemengde noten.

    Bospaddenstoelenstoofpotje(v) €22,50
    In een romige truffelsaus met een dakje van bladerdeeg.

    Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en mayonaise.

    Voor de liefhebbers kunnen wij de volgende bijgerechten serveren:
    – Rauwkostsalade €4,50
    – Warme appelcompote €4,50

    Bent u met kinderen en zijn de porties mogelijk te groot dan kunnen de kinderen natuurlijk een hoofdgerecht met elkaar delen.

    Bekijk ook gerust onze voorgerechten, desserts of lunchkaart.