Hoofdgerechten

.

    Hoofdgerechten

    Doradefilet €22,50
    Doradefilet met chimmichurri en citroen.

    Zalmfilet €23,75
    Noorse zalmfilet met een bearnaisseschuim.

    Lamsrumpsteak €24,75
    Gebakken rumpsteak van het lam, hierbij een rode wijn-rozemarijnjus.

    Kip in de pan €21,50
    Licht pittige en gesmoorde kippenbout.

    Duo van kalfssucade €27,50
    Langzaam gegaarde sucade en een kort gegrilde sucade steak.
    Hierbij een kalf jus.

    Entrecôte
    250 gram €24,75
    400 gram €34,75
    Gegrilde Hollandse runderentrecôte.
    Naar uw wens bereid met een knoflookschuim.

    De specialiteit van het huis! Tournedos
    100 gram €24,50
    200 gram €38,50
    Een heerlijk stuk ossenhaas van de “zelfslachtende” slager Ter Weele uit Oene.
    Gebakken in roomboter en geserveerd met pepersaus.
    Naar uw wens bereid.

    Riz vert (V) €22,50
    “Groene rijst” met courgette en een roquefortsaus.

    Pappardelle (V) €21,50
    Papperdelle pasta met een saus van rode pesto, Parmezaanse kaas
    en zongedroogde tomaat

    Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en mayonaise.

    Voor de liefhebbers kunnen wij een bakje rauwkost salade serveren à €4,75

    Bent u met kinderen en zijn de porties mogelijk te groot dan kunnen de kinderen natuurlijk een hoofdgerecht met elkaar delen.

    Bekijk ook gerust onze voorgerechten, desserts of lunchkaart.