Voorgerechten

    Terrine van zalm €14,75
    Terrine van huisgerookte zalm met een Opperdoezer aardappel.
    Daarnaast een mayonaise van Famous Grouse whisky.

    Pieterman €12,75
    Gebakken pietermanfilet een vis uit de baarsfamilie, gevangen in de Noordzee.
    Geserveerd op een salade met vergeten groente.
    Met gerookte olijfolie en Zeeuws zout van zeekraal.

    Tartaar van MRIJ rund €14,75
    Fijn gesneden tartaar van MRIJ rund.
    Met een krokant nestje van aardappel, een gekonfijte eidooier.
    Geserveerd met een crème van gebakken uien.

    Hertenbakleverworst €12,75
    Daarbij een stampotje met rucola en een rode port jus.

    Wildproeverij €14,75
    Zachtgegaarde zwijnshaas, bospaddenstoelensoep, wildpaté van
    Ter Weele en een croquetje van gekonfijte eend.

    Bietencarpaccio(v) €11,50
    Carpaccio van gekookte biet met een balsamicodressing,
    parels van geitenkaas met honing en geschaafde balsamico azijn.

    Salade(v) €11,50
    Met peer, gemengde noten, blue de Wolvega kaas
    aangemaakt met een rode port dressing.

    Soep van de dag €7,75
    Een wisselende soep, onze medewerkers vertellen u graag waar deze
    uit bestaat.

    Broodplankje €7,75
    Met huisgemaakte tapenades.