Voorgerechten

    Doesburgsche mosterdsoep €8,50
    Heerlijke huisgemaakte romige mosterdsoep met uitgebakken spekjes.
    Kan ook vegetarisch!

    Tomaat (veganistisch) €11,75
    Zongedroogde, kumato, tomberry, antociano en coeur de bouef tomaten.
    Salade met diverse soorten tomaat aangemaakt met basilicumdressing.
    Hierbij een crumble van tomaat en geraspte balsamicoazijn.

    Gerookte zalm €12,75
    Een mootje huisgerookte zalm met een salade van Charlotte aardappel.
    Aangemaakt met een mosterd-dille mayonaise.
    Hierbij een krokantje van spinazie.

    Kwartet van vis €14,50
    Gerookte forelmousse op een crostini,
    een bitterbal van kreeft met een limoenmayonaise.
    Een reuzegamba met aioli.
    En een oester uit de Oosterschelde nr. 2.

    Surf & turf €14,50
    Dicht geschroeide runder diamanthaas met gewokte gamba’s.
    Daarbij oosterse salade met een sesam-sojadressing.

    Kip sushi €12,75
    Rol van sushirijst en nori ingerold met pikante kip en mango.
    Daaroverheen gefrituurde uitjes, sriracha mayonaise,
    en een pipetje sojasaus.

    Kalfspastrami €12,75
    Pastrami gesneden van de dunne lende. Daarbij gegrilde groene asperge,
    gepofte tomaatjes en mayonaise van roze pepertjes.

    Broodplankje €7,50
    Vers afgebakken wit en donker brood,
    geserveerd met 3 soorten huisgemaakte tapenades.