Voorgerechten

  • Bospaddenstoelensoep €7,75
    Heerlijke huisgemaakte romige soep met een garnituur van diverse bospaddenstoelen.
  • Salade (vegetarisch) €10,50
    Salade met paddenstoelen, pitten, walnotenkaas en een balsamicodressing.
  • Truffel risotto (vegetarisch) €12,50
    Met chips van vergeten groenten en truffel.
    Kan ook XL, als hoofdgerecht met rauwkost en friet. €21,50
  • Coquilles 3 stuks €12,50
    Geserveerd met een schuim van kreeft. 5 stuks €17,50
  • Zalm op oosterse wijze €12,50
    Een mootje gemarineerde zalm op een bedje van wakame met een crumble van wasabi en soja.
  • Steak tartare €14,50
    Van Vechtdalrund met een gekonfijte eidooier, op kataifi geserveerd met een mayonaise van bacon.
  • Carpaccio van hert €14,50
    Licht aangebraden dungesneden biefstuk van Veluws hert. Daarbij een chutney van vijg en een rode port mayonaise.
  • Fazant van de Sallandse Heuvelrug €14,50
    Langzaam gegaarde fazanten dijen geserveerd op een taartje van zuurkoolstamppot met rookworst, uitgebakken spek en gevogelte jus.
  • Broodplankje €7,50
    Vers afgebakken wit en donker brood, geserveerd met 3 soorten huisgemaakte tapenades.